Cyber security

Compete zorgt voor uw digitale veiligheid.

Waarschijnlijk neemt u zelf al maatregelen om uw gegevens te beschermen. Helaas worden cybercriminelen steeds geavanceerder en is het belangrijk om de beveiliging mee te laten groeien. Wij beheren de cyber security van u zodat u zich niet bezig hoeft te houden met de gedachte of alles wel in orde is. Er zijn veel verschillende facetten van digitale beveiliging en hieronder geven we een greep uit de verschillende technologieën waar wij u tegen beschermen.

cyber security
We zien ons graag als de automatiseringsafdeling binnen uw bedrijf, zo ook voor uw digitale veiligheid. Dit doen wij doormiddel van verschillende tools zoals:
Een prettige manier van samenwerken

Anti-Phishing

Met Phishing-e-mails proberen cybercriminelen zich voor te doen als vertrouwde merken waar uw gebruikers veel waarde aan hechten. Cybercriminelen maken gebruik van geavanceerde social engineering technieken om e-mails te versturen met alarmerende of aantrekkelijke onderwerpregels, met als doel hun slachtoffers te verleiden om op gevaarlijke links te klikken, frauduleuze websites te bezoeken of malware en ransomware te downloaden. Anti-Phishing zorgt ervoor dat u dit soort e-mails niet of nauwelijks krijgt.

Anti-Spear Phishing

Via Spear phishing-e-mails imiteren cybercriminelen individuen in plaats van merken. Deze vorm van phishing is uiterst effectief omdat de aanval zich richt op een specifiek slachtoffer. Door gebruik te maken van persoonlijke gegevens van het doelwit kan de aanvaller berichten verzenden die zo authentiek zijn dat het slachtoffer er gemakkelijk in trapt. Met Anti-Spear Phising zorgen wij ervoor dat u dit soort e-mails niet of nauwelijks binnenkrijgt.

Coderen

Anti-Malware

Malware is een vorm van kwaadaardige software die bedoeld is om schade toe te brengen aan computers, hardware en netwerken. Geavanceerde malware kan zijn gedrag aanpassen en zich zelfs tijdelijk verbergen voor e-mailfilters. Het uiteindelijke doel is het stelen van gegevens, verspreiden naar andere systemen of, in het geval van ransomware, het uitschakelen van systemen en netwerken. Met de Anti-Malware die wij voor u installeren zijn uw hardware, software en uw gegevens beschermd.

Anti-Virus

Anti-virus maakt gebruik van machine learning-algoritmen om bedreigingen in real-time te detecteren en erop te reageren, zelfs als ze voorheen onbekend waren. Hierdoor kan het zich aanpassen aan nieuwe en evoluerende bedreigingen, waardoor het een effectieve oplossing is voor cyberbeveiliging. Wij installeren een Antivirus software op uw hardware en zorgen dat deze altijd up to date is, zodat u en uw bedrijfsprocessen zijn beschermd.

security
laptop

Authenticator

De Authenticator maakt gebruik van diverse authenticatiemethoden, zoals pushmeldingen, sms-berichten, telefonische oproepen, biometrische verificatie en hardware tokens, om gebruikers te verifiëren voordat ze toegang krijgen tot bedrijfsmiddelen. Hierdoor wordt het risico op ongeautoriseerde toegang tot bedrijfsgegevens aanzienlijk verminderd. Wij verzorgen deze manier van beschermen tegen misbruik graag voor u.

Online backup

Door het hebben van een online back-up kunnen wij altijd en op elk gewenst moment gegevens herstellen en data terugzetten. Dit biedt rust voor uw gemoedstoestand en zorgt ervoor dat waardevolle gegevens veilig bewaard blijven, zelfs in geval van onvoorziene gebeurtenissen zoals hardwarestoringen, diefstal of natuurrampen. Bovendien biedt het gemak en flexibiliteit doordat de gegevens toegankelijk zijn vanaf verschillende apparaten en locaties. Wij maken dagelijks een backup van uw gegevens, zodat u in geval van nood snel weer operationeel bent.

wifi

Wachtwoordmanager

Om ervoor te zorgen dat cybercriminelen niet zomaar onder uw naam kunnen inloggen, is het belangrijk om regelmatig je wachtwoord te wijzigen en te zorgen voor een sterk wachtwoord. Dit geldt ook voor uw medewerkers. Hoewel het uiteindelijk aan de medewerker is om een wachtwoord te kiezen, kan een wachtwoordmanager hierbij helpen. Onze wachtwoordmanager biedt een veilige opslag voor wachtwoorden, kan sterke wachtwoorden genereren en geeft advies over welke wachtwoorden u zou moeten wijzigen. Hierdoor wordt het proces van wachtwoordbeheer vereenvoudigd en versterkt, waardoor uw online accounts beter beveiligd zijn. WIj adviseren u graag over het gebruiken van een wachtwoordmanager.

Take Control

Dit stelt ons in staat om efficiënt en effectief technische problemen op afstand op te lossen, zonder dat u fysiek aanwezig hoeft te zijn. Door uw scherm over te nemen, kunnen we samenwerken en stap voor stap door het probleem navigeren, terwijl u volledige controle behoudt en kunt meekijken. Dit zorgt voor een snellere responstijd en een soepelere ondersteuningservaring. Ook hoeft u niet te wachten tot een ict-beheerder langskomt, waardoor er nauwelijks downtime is.

Netwerkbeveiliging

Naast beveiligingsoplossingen voor medewerkers, beveiligen we ook uw netwerk met geavanceerde firewalls en netwerkapparatuur. We monitoren voortdurend het netwerk om risico’s te identificeren. Samen kunnen we bepalen welke websites mogelijk risicovol zijn en vermijden we deze op het zakelijke netwerk.

Daarnaast bieden we bijvoorbeeld een apart “gastnetwerk” aan om de bedrijfsdata te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang door gasten.

Onze focus ligt op het waarborgen van de optimale beveiliging van uw netwerk, zodat u met vertrouwen kunt werken en uw bedrijfsgegevens beschermd blijven.

ISO Certificaat

U bent verzekerd dat u bij Compete in goede handen bent als het om cyber security gaat. Onze ISO certificaat laat zien dat we voldoen aan de internationale eisen zoals: vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System. Met als scope: Het leveren van managed ICT services in systeembeheer en communicatie voor MKB-bedrijven.

Op zoek naar automatisering?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Partners