Onze werkwijze

ICT met oog op de toekomst

Wij denken graag mee met uw bedrijfsprocessen en creëren hier duurzame oplossingen voor. Duurzaam betekent voor ons niet alleen op het gebied van milieu maar ook duurzaamheid in tijd. Onze oplossingen zijn houdbaar voor de lange termijn.

  • Altijd een vast contactpersoon
  • Goed bereikbare servicedesk
  • Remote support of indien gewenst, op locatie
  • Vast maandelijks tarief
  • Transparant prijsbeleid
Met Compete heeft u een automatiseringsafdeling in handen, maar wel een die van buiten uw bedrijf af komt. Dat is een voordeel voor u, omdat u geen IT-personeel in dienst hoeft te nemen. En dat doen wij graag concurrerend.

Vandaar de naam: Compete.

Veiligheid

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd voor het leveren van (veilige) managed ICT services in systeembeheer en communicatie voor MKB-bedrijven, en ISO 9001 gecertificeerd voor het leveren van kwaliteit op het gebied van ICT-dienstverlening.

Persoonlijk contact

Een vast contactpersoon is prettig om mee te werken. Daarom staat er een vaste ict-beheerder tot uw beschikking, waar u eerst persoonlijk kennis mee maakt. Uw it beheerder maakt afspraken en u heeft contact met uw it beheerder wanneer u ons nodig heeft.

De servicedesk staat paraat om u telefonisch of via de mail te woord te staan mocht u vragen hebben over software, programma’s en apparatuur.

Toekomstgericht werken

Wij kijken niet alleen met u mee vooruit maar houden ook de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten. Zo bieden wij workstations aan waarbij u gemakkelijk uw laptop thuis en op werk kunt gebruiken.

Wij helpen u met het overstappen naar werken in de cloud en zorgen dat u overal en veilig kunt werken.

Monitoring en updates

Wij zorgen er voor dat al uw software en firmware van uw hardware up-to-date blijft. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of apparatuur blijft werken. Gaat er toch iets mis? Dan kijken we op afstand met u mee en proberen we het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Op zoek naar automatisering voor uw MKB-bedijf? Compte IT Solutions biedt de oplossing

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Partners