Over Compete

Ambities en geschiedenis

Al sinds 1989 timmeren wij aan de soft- en hardware weg. ICT is vanwege haar snelle en continue ontwikkeling dan ook het mooiste vakgebied om in te groeien. Het begon destijds met het verhandelen van magneetbanden en is uitgegroeid tot een volwaardig ICT bedrijf met een servicedesk en software afdeling.

Het gebouw van Compete

ICT met oog op de toekomst

Missie

Het is onze missie om uw betrouwbare partner te zijn door een veilige ICT-omgeving te leveren met duurzaamheid als leidraad.

Visie

Wij streven naar zorgeloze ICT-oplossingen die met uw bedrijfsvoering meegroeien. Doordat we als betrouwbare partner via een ‘Single point of contact’ strategie meewerken aan een veilige werkomgeving. Daarbij kijken wij altijd naar duurzame verbeteringen in het bedrijfsproces.

Kernwaarden

Cyber security

Cyber security is voor ons het fundament van uw ICT. Wij zorgen dat uw data beveiliging van het hoogste niveau is, zodat u en uw medewerkers gerust het werk kunnen doen.
Ook gaan wij uiterst zorgvuldig met uw data en systemen om.
Hoe wij dit doen?

Duurzame ICT

Wij kijken met u mee naar de mogelijkheden om uw ICT te verduurzamen. Denk hierbij aan zuinige hardware, werken in de Cloud op een gedeelde server en het recyclen van uw oude apparatuur. Daarnaast doen we als ICT leverancier ook ons best om zo duurzaam mogelijk te zijn. Jaarlijks wijden wij in ons sociale jaarverslag een pagina aan de verdere verduurzaming van onze onderneming.

Betrouwbare partner

Voor vele klanten zijn wij al jaren een betrouwbare cornerstone in hun operatie. Daar zijn we trots op.

Op zoek naar automatisering?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Partners