Wij zoeken jou!

Administratief medewerker

Wil jij dicht bij de klant staan en echt het verschil kunnen maken voor hen? Vind je het belangrijk dat onze klanten op jou kunnen vertrouwen, dat ze hun werk veilig kunnen doen en wil je meedenken hoe ze hun IT-systemen duurzamer kunnen inzetten?

Voor onze Sales afdeling zijn wij op zoek naar een administratief medewerker voor 32 – 40 uur per week.

Wat ga je doen?

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het opstellen van offertes, het sluiten van opdrachten en het maken van werkbonnen (tickets) voor de desbetreffende collega(‘s).

Je zorgt ervoor dat de offertes die je hebt gemaakt goed worden afgerond en de daaruit voortvloeiende opdrachten tijdig worden geïmplementeerd. Je sluit de opdracht af met het sturen van verkoopfacturen. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden en harmoniseren van de klantcontracten (hierin staan onze producten en diensten per klant) en zorgt dat de verkochte hardware op tijd wordt besteld en geleverd bij de klant. Tot slot zorg je ook voor mailings aan onze klanten.

Wat neem je mee?

Je bent een echte structuurmachine en vindt het leuk om zaken van a-z te begeleiden. Je bezit dan ook een procesmatig werk- en denkniveau, je werkt nauwgezet en je hebt oog voor details. Je vindt het leuk om aan processen te werken en om processen efficiënter en gestructureerd te laten verlopen. Je gaat graag een uitdaging aan, je bent zelfstandig en werkt graag samen met collega’s. Je bent communicatief, klantvriendelijk en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ook ben je goed met cijfers.

Het is een pré als je kennis hebt van de IT-branche, affiniteit hebt met ons ERP-systeem Autotaks en woonachtig bent in Schiedam e.o..

Samenwerkende mensen

Wat bieden wij jou?

Bij Compete kom je terecht in een hecht en informeel familiebedrijf, met korte lijnen en 25 jonge gemotiveerde collega’s die elkaar steunen om de beste dienstverlening aan de klant te bieden. We geloven in samenwerking en ondersteunen elkaar om gezamenlijke doelen te bereiken. Je wordt betrokken bij het reilen en zeilen van Compete en denkt mee over de toekomst. Je krijgt dan ook alle ruimte voor eigen inbreng en creativiteit, en om je collega’s te inspireren en te motiveren.

Je kunt rekenen op een marktconform salaris afgestemd op jouw werkervaring en leeftijd. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, zodat jouw kwaliteiten zo goed mogelijk worden benut en uitdagingen worden aangepakt. Daarnaast bieden we je een laptop van de zaak en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

We bieden je een dienstverband voor één jaar, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.

We onderhouden IT en werkplekken bij MKB-bedrijven met name in Schiedam en de nabije omgeving. Ons klantenbestand is divers, waardoor geen werkdag hetzelfde is. De ene dag help je een kinderopvang met een storing, de andere dag denk je mee hoe een vervoerder van zeecontainers zo efficiënt mogelijk zijn bestanden overzet naar de cloud.

Over Compete

Het is onze missie om een betrouwbare partner te zijn door een veilige ICT-omgeving te leveren met duurzaamheid als leidraad. Al sinds 1989 zorgen wij ervoor dat MKB-bedrijven voorzien zijn van zorgeloze, optimale, veilige en duurzame IT-oplossingen. We bieden de klant een ‘Single point of contact’ en hoge kwaliteit, onze interne procedures zijn namelijk tot in detail uitgewerkt. Uiteraard zijn we ISO-gecertificeerd en hebben onze medewerkers diverse certificaten van grote soft- en hardware ontwikkelaars.

Heerlijk werken

Interesse?

Stuur dan je motivatie met cv naar vacature@compete.nl. Voor aanvullende informatie kan je bellen met Joep van de Water via 010-3138000.

Let op: Lijkt je dit een geschikte baan, maar zie je geen 100% match? Reageer dan toch, we denken graag in mogelijkheden!