Webhosting

Compete zorgt voor uw webhosting

Nieuw: Compete biedt 4 verschillende hostingpakketten.

Als Compete bieden wij 4 verschillende hostingpakketten afhankelijk van uw situatie.
Een prettige manier van samenwerken

Webhosting

Managed Webhosting Starter - 1 GB schijfruimte

De ideale keuze als u een simpele HTML/CSS-websites willen hosten. Met een schijfruimte van 1GB krijgt u voldoende capaciteit om uw website te laten groeien en bloeien. Of u nu een persoonlijke blog, een eenvoudige bedrijfswebsite of een online portfolio wilt maken, Managed Webhosting Starter biedt de basisinfrastructuur die u nodig heeft om uw online aanwezigheid te vestigen.

Webhosting

Managed Webhosting Basic – 5GB schijfruimte

Wilt u een WordPress-website opzetten en beheren zonder gedoe? Kies dan voor Managed Webhosting Basic! Met 5GB schijfruimte en een bijbehorende database biedt deze smaak van webhosting de perfecte combinatie van betrouwbaarheid en functionaliteit. Of u nu een blog, een online winkel of een informatieve website wilt opzetten, Managed Webhosting Basic staat voor u klaar om uw online dromen waar te maken. Ontdek de kracht van eenvoud met Managed Webhosting Basic!

Coderen

Webhosting

Managed Webhosting Advanced – 10GB schijfruimte

Voor degenen die ambitieuze WordPress-projecten willen realiseren, is er Managed Webhosting Advanced! Met een royale schijfruimte van 10GB en een bijbehorende database biedt deze smaak van webhosting de ideale omgeving om een grote WordPress-website tot leven te brengen. Of u nu een online magazine, een dynamische bedrijfswebsite of een creatief platform wilt creëren, Managed Webhosting Advanced geeft u de ruimte en prestaties die u nodig heeft om te groeien en bloeien. Kies voor het volgende niveau met Managed Webhosting Advanced!

Webhosting

Managed Webhosting Pro – 20GB schijfruimte

Heeft u een grotere WordPress-website die kracht en snelheid vereist? Managed Webhosting Pro is de perfecte keuze voor u! Met een indrukwekkende schijfruimte van 20GB en een bijbehorende database biedt deze smaak van webhosting de optimale omgeving voor uw groeiende online onderneming. Of u nu een uitgebreide e-commerce website, een community-platform of een multimediale ervaring wilt creëren, Managed Webhosting Pro biedt de middelen en flexibiliteit om je doelen te bereiken. Verleg uw grenzen.

security
laptop

Webhosting

Managed Webhosting Max – 50GB schijfruimte

Sta klaar voor de meest ambitieuze en complexe WordPress-websites met Managed Webhosting Max! Met een ongeëvenaarde schijfruimte van 50GB en een bijbehorende database biedt deze smaak van webhosting de ultieme kracht en ruimte die u nodig heeft om uw grootschalige online projecten te realiseren. Of u nu een uitgebreide e-commerce winkel, een bedrijfsportaal met meerdere functies of een multimedia-entertainmentplatform wilt opzetten, Managed Webhosting Max staat garant voor topprestaties en de mogelijkheid om uw grenzen te verleggen. Kies voor de absolute krachtpatser met Managed Webhosting Max en laat uw complexe, indrukwekkende WordPress-website tot leven komen!”

Op zoek naar automatisering?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Partners