Hosted VoIP

bij Compete maken we het mogelijk

Compete kan u helpen om de communicatie van uw bedrijf te verbeteren, kosten te besparen en de efficiëntie te verhogen. Zo richten wij bij Compete ook zakelijke telefooncentrales in ook wel Hosted VOIP genoemd. Hiermee bent u altijd bereikbaar voor uw klanten. Het is voor ons ook mogelijk om uw privé telefoon koppelen aan de zakelijke telefooncentrale zodat u op uw mobiele telefoon ook zakelijk bereikbaar bent. Daarnaast is het mogelijk om al uw telefoonoproepen vanaf uw vaste nummer door te schakelen naar uw smartphone.

Ook integreren we zakekijke telefoon met Teams en/of Webex. Een telefooncentrale hoeft namelijk niet meer fysiek te zijn maar kan ook digitaal aangestuurd te worden. De integratie met Microsoft Teams zorgt ervoor dat u één platform hebt voor vergaderingen en zakelijke telefonie.

De voordelen van hosted VOIP

 • Flexibiliteit:
  Met zakelijke telefonie bent u altijd bereikbaar, waar u ook bent. Dit kan via uw VoIP-telefonie en uw mobiele telefoon.
 • Efficiëntie:
  Met de juiste telefooncentrale of software kunt u oproepen efficiënter doorverbinden en opvolgen. Dit bespaart tijd en zorgt voor een snellere afhandeling van vragen en opmerkingen.
 • Integratie:
  Zakelijke telefonie kan geïntegreerd worden met andere bedrijfssystemen, zoals uw CRM-software. Hierdoor kunt u eenvoudig klantinformatie raadplegen tijdens een telefoongesprek en de klant beter van dienst zijn.
 • Inzichten:
  Ook kunt u eenvoudig inzicht krijgen in uw belgedrag en hierop aansturen om kosten te besparen.

Op zoek naar automatisering?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Partners