Wij zoeken jou!

Sales medewerker

Wil jij dicht bij de klant staan en echt het verschil kunnen maken voor hen? Vind je het belangrijk dat onze klanten op jou kunnen vertrouwen, dat ze hun werk veilig kunnen doen en wil je meedenken hoe ze hun IT-systemen duurzamer kunnen inzetten?

Voor onze Sales afdeling zijn wij op zoek naar een administratief medewerker voor 40 uur per week.

Wat ga je doen?

In deze zelfstandige en uitdagende baan is het onderhouden en verbeteren van onze klantrelaties jouw hoofdtaak. Hierin adviseer je de klant hoe hij zijn IT omgeving zo goed mogelijk inricht en daarin zet je het belang van duurzaamheid en toekomst-bestendigheid voorop. Dit doe je op basis van de gestelde sales doelstellingen. Om dit te bereiken zal je klanten bezoeken, waarna je het verdere offerte- en verkooptraject op kantoor uitvoert. Dit traject bestaat uit het maken van offertes en het sluiten van de opdracht, waarna je deze verwerkt tot een ticket (werkbon) voor de desbetreffende collega. Je zorgt dat de opdracht volledig en volgens afspraak wordt afgerond. Ook ondersteun je andere sales collega’s wanneer dit noodzakelijk is.

Wat neem je mee?

Met klanten in contact zijn is het liefste wat je doet. Je wilt voor hen het beste en bent in staat ze daarvan te overtuigen. Dit heb je bewezen in eerder jobs en je hebt dan ook enkele jaren werkervaring. Daarnaast heb je een strategisch werk- en denkniveau (MBO+/HBO), heb je een goed cijfermatig inzicht, ben je klantvriendelijk en werk je graag samen met collega’s. Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Het is een pré als je kennis hebt van de IT-branche, affiniteit hebt met ons ERP-systeem ‘Autotask’ en woonachtig bent in de regio Schiedam.

Samenwerkende mensen

Wat bieden wij jou?

Bij Compete kom je terecht in een hecht en informeel familiebedrijf, met korte lijnen en 25 jonge gemotiveerde collega’s die elkaar steunen om de beste dienstverlening aan de klant te bieden. We geloven in samenwerking en ondersteunen elkaar om gezamenlijke doelen te bereiken. Je wordt betrokken bij het reilen en zeilen van Compete en denkt mee over de toekomst. Je krijgt dan ook alle ruimte voor eigen inbreng en creativiteit, en om je collega’s te inspireren en te motiveren.

Je kunt rekenen op een marktconform salaris afgestemd op jouw werkervaring en leeftijd. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, zodat jouw kwaliteiten zo goed mogelijk worden benut en uitdagingen worden aangepakt. Daarnaast bieden we je een laptop van de zaak en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen, 25 vrije dagen en een bonus.

We bieden je een dienstverband voor één jaar, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.

We onderhouden IT en werkplekken bij MKB-bedrijven met name in Schiedam en de nabije omgeving. Ons klantenbestand is divers, waardoor geen werkdag hetzelfde is. De ene dag help je een kinderopvang met een storing, de andere dag denk je mee hoe een vervoerder van zeecontainers zo efficiënt mogelijk zijn bestanden overzet naar de cloud.

Over Compete

Het is onze missie om een betrouwbare partner te zijn door een veilige ICT-omgeving te leveren met duurzaamheid als leidraad. Al sinds 1989 zorgen wij ervoor dat MKB-bedrijven voorzien zijn van zorgeloze, optimale, veilige en duurzame IT-oplossingen. We bieden de klant een ‘Single point of contact’ en hoge kwaliteit, onze interne procedures zijn namelijk tot in detail uitgewerkt. Uiteraard zijn we ISO-gecertificeerd en hebben onze medewerkers diverse certificaten van grote soft- en hardware ontwikkelaars.

Heerlijk werken

Interesse?

Stuur dan je motivatie met cv naar vacature@compete.nl. Voor aanvullende informatie kan je bellen met Joep van de Water via 010-3138000.

Let op: Lijkt je dit een geschikte baan, maar zie je geen 100% match? Reageer dan toch, we denken graag in mogelijkheden!