Klantcase

Blozo - Altijd beter

“Compete levert persoonlijk en professioneel netwerkbeheer met proactive ondersteuning.”

Blozo werkt al ruim 5 jaar met Compete, nadat ze ons via Google hebben ontdekt. Ze hadden te maken met een aantal malware-aanvallen en waren toe aan een nieuwe server. Hun vorige dienstverlener factureerde per uur, maar Compete bood een vast maandelijks bedrag met bijbehorend vast onderhoud. Dit maakt de dienstverlening overzichtelijk en geeft niet alleen duidelijkheid en zekerheid over de kosten, maar schept ook een duidelijkheid over wat je van elkaar mag verwachten.

Samenwerking met Compete:
“Compete verzorgt maandelijks onderhoud aan de server op locatie en lost kleine problemen direct op. Deze on-site ondersteuning is gemakkelijk en efficiënt. Ze hebben veel contact met de vaste beheerder. Binnen het contract hebben we de mogelijkheid om vijf dagen per week telefonisch contact op te nemen met de servicedesk.”

Ervaring en communicatie:
“Wij ervaren de samenwerking met Compete als zeer positief. Het persoonlijke contact en snelle afhandeling maken echt het verschil. De communicatie verloopt goed via telefoon en e-mail. We waarderen het feit dat er veel face-to-face contact is in plaats van alleen ondersteuning op afstand.”

Resultaat:
“Als netwerkbeheerder voldoet Compete volledig aan onze verwachtingen. We zijn zeer tevreden over de geleverde diensten en ondersteuning.”

Aanbeveling:
“We bevelen Compete zeker aan anderen. Ze zijn benaderbaar, betrouwbaar en hebben verstand van zaken op het gebied van netwerkbeheer. Bovendien hebben ze goed contact met derden, zoals softwareleveranciers die niet tot de dienstverlening van Compete behoren. Als er problemen optreden met externe partijen, neemt Compete dit op zich. Dit scheelt veel energie omdat je zelf niet in de communicatiedriehoek zit.”

Ook op zoek naar automatisering?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Partners