Overstappen naar Compete

Compete ontzorgt

Bent u klaar om uw ICT uit te besteden? Of toe aan een nieuwe partner die al uw ICT-beheer uit handen neemt voor een vast bedrag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Op een begrijpelijke wijze samenwerken

Kennismaking

Allereerst maakt u kennis met een van onze adviseurs. U bent welkom om langs te komen voor een kop koffie maar wij komen net zo graag bij u op bezoek.

Inventarisatie

We bespreken in dit gesprek uw wensen en behoeften en bekijken uw huidige contracten en diensten die u wellicht bij een andere leverancier heeft. Vanuit hier bepalen we samen wat u nodig heeft. Daarbij krijgt u een geheel vrijblijvend advies op maat.

Samenwerkende mensen

Offertetraject

Nu we een goed beeld hebben van uw huidige ICT-inrichting en uw wensen, sturen we u een offerte op maat. In deze offerte staan transparante prijzen overzichtelijk op een rij.

Samenwerking

U gaat de samenwerking met ons aan! Vanaf dat moment ontzorgen we al compleet en kunt u de verdere overname van uw ICT-beheer aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat alles wordt geïnstalleerd en klaar is om mee te werken. En dat doen we niet alleen op het moment van de start, maar ook daarna. Zo bent u ook in de toekomst ontzorgt.

Heerlijk werken

Op zoek naar automatisering?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Partners