Wij zoeken jou!

Systeembeheerder

Wil jij dicht bij de klant staan en echt het verschil kunnen maken voor hen? Vind je het belangrijk dat onze klanten op jou kunnen vertrouwen, dat ze hun werk veilig kunnen doen en wil je meedenken hoe ze hun IT-systemen duurzamer kunnen inzetten?

Wij zijn op zoek naar een ervaren Systeembeheerder ICT voor 40 uur per week.

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat onze klanten ongestoord hun werk kunnen doen. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de werking en de beveiliging van de computersystemen en datacommunicatieapparatuur bij onze klanten constant op niveau is en wanneer er storingen zijn deze snel verholpen zijn. Je zorgt voor optimale beschikbaarheid van centrale- en decentrale computersystemen en printers. Dit doe je zowel vanuit ons kantoor in Schiedam, als bij de klant op locatie. Ook het begeleiden van uitbreidingswerkzaamheden behoort tot jouw takenpakket. Je speelt een sleutelrol in het leveren van op maat gemaakte IT-oplossingen die onze klanten in staat stellen te gedijen in het digitale tijdperk. Elke dag zie je de tastbare impact van je werk op onze klanten.

Wat neem je mee?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste professional met een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding in Informatiemanagement / Informatiekunde, ofwel bewezen ervaring en kennis op dit gebied door minstens drie tot vijf jaar werkervaring. Veel voorkomende softwarepakketten, bijv. Microsoft365, hebben geen geheimen voor jou, net zoals ICT-infrastructuren en systeembeheerderstools. Je hebt kennis van ITIL, met name op Incident Management. Je bent klantgericht en communicatief zeer vaardig en vertaalt klantvragen naar doeltreffende ICT-oplossingen. Doorzettingsvermogen is een van jouw kwaliteiten, evenals stressbestendigheid, inventiviteit en creativiteit, waarmee je de beste oplossing vindt. Je bezit ‘trouble shooting’ capaciteiten, bent bereid om op locatie te werken en flexibel in werktijden.

Samenwerkende mensen

Wat bieden wij jou?

Bij Compete kom je terecht in een hecht en informeel familiebedrijf, met korte lijnen en 25 jonge gemotiveerde collega’s die elkaar steunen om de beste dienstverlening aan de klant te bieden. We geloven in samenwerking en ondersteunen elkaar om gezamenlijke doelen te bereiken. Je wordt betrokken bij het reilen en zeilen van Compete en denkt mee over de toekomst. Je krijgt dan ook alle ruimte voor eigen inbreng en creativiteit, en om je collega’s te inspireren en te motiveren.

Je kunt rekenen op een marktconform salaris afgestemd op jouw werkervaring en leeftijd. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, zodat jouw kwaliteiten zo goed mogelijk worden benut en uitdagingen worden aangepakt. Daarnaast bieden we je een laptop van de zaak en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen, 25 vrije dagen en een bonus.

We bieden je een dienstverband voor één jaar, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.

We onderhouden IT en werkplekken bij MKB-bedrijven met name in Schiedam en de nabije omgeving. Ons klantenbestand is divers, waardoor geen werkdag hetzelfde is. De ene dag help je een kinderopvang met een storing, de andere dag denk je mee hoe een vervoerder van zeecontainers zo efficiënt mogelijk zijn bestanden overzet naar de cloud.

Over Compete

Het is onze missie om een betrouwbare partner te zijn door een veilige ICT-omgeving te leveren met duurzaamheid als leidraad. Al sinds 1989 zorgen wij ervoor dat MKB-bedrijven voorzien zijn van zorgeloze, optimale, veilige en duurzame IT-oplossingen. We bieden de klant een ‘Single point of contact’ en hoge kwaliteit, onze interne procedures zijn namelijk tot in detail uitgewerkt. Uiteraard zijn we ISO-gecertificeerd en hebben onze medewerkers diverse certificaten van grote soft- en hardware ontwikkelaars.

Interesse

Stuur dan je motivatie met cv naar vacature@compete.nl. Voor aanvullende informatie kan je bellen met Joep van de Water via 010-3138000.

Let op: Lijkt je dit een geschikte baan, maar zie je geen 100% match? Reageer dan toch, we denken graag in mogelijkheden!