Werken in de Cloud

bij Compete maken we het mogelijk

De Cloud verwijst naar een netwerk van externe servers die via het internet toegankelijk zijn om gegevens op te slaan, te beheren en te verwerken. In plaats van dat gebruikers gegevens en software op hun eigen apparaten opslaan en beheren, doen ze dit via internetverbindingen op servers van een Cloud serviceprovider. Zo hoeft u maar voor een klein deel van het netwerk te gebruiken, wat aanzienlijk scheelt in de kosten ten opzichte van een eigen dure server te onderhouden.

The cloud

Werken via de Cloud biedt de volgende voordelen:

 • Kosten:
  U hoeft niet te investeren in dure servers en onderhoud. U betaalt voor wat u gebruikt.
 • Flexibiliteit en schaalbaarheid:
  Veranderen uw behoeften in de loop van de tijd door bijvoorbeeld groei van uw bedrijf? Geen probleem, de IT-infrastructuur is gemakkelijk aan te passen.
 • Toegankelijkheid:
  Met de Cloud heeft u de mogelijkheid om overal en altijd toegang te krijgen tot uw bestanden en toepassingen.
 • Betrouwbaarheid en beveiliging:
  Uw gegevens en applicaties zijn veilig omdat Cloudproviders investeren in geavanceerde beveiligingsmaatregelen en -infrastructuur om de veiligheid te waarborgen. Daarnaast is de Cloud omgeving altijd voorzien van de meest actuele hardware.
 • Samenwerking:
  Met de Cloud werken uw medewerkers eenvoudig aan gezamenlijke projecten en hebben toegang hebben tot dezelfde documenten en applicaties.

Microsoft 365 voor bedrijven

Door met Microsoft 365 in de Cloud te werken heeft u zowel online als offline de mogelijkheid om met de meest recente bestanden en programma’s te werken. Dit kan zowel op uw PC, laptop, smartphone, als uw tablet.

Een prettige manier van samenwerken

Microsoft Azure

Wij maken gebruik van Microsoft Azure als Cloud serviceprovider. Dit brengt voor u vele voordelen. Zo biedt Microsoft Azure krachtige tools en integraties voor het beheren van Cloud omgevingen, evenals voor het integreren met andere Microsoft-producten. We stemmen de Cloud service af op de specifieke behoefte van uw organisatie waardoor u enkel betaalt voor de service die in gebruik is.

Cloud back-up

In plaats van een back-up te maken naar een lokaal apparaat of een externe harde schijf, worden uw gegevens via een internetverbinding naar de servers van een Cloud provider gestuurd en daar veilig opgeslagen. Hierdoor is uw back-altijd beschermd tegen fysieke bedreigingen van de hardware. Bescherm uw data tegen corruptie of gebruikersfouten en garandeer de zekerheid van uw data met onze oplossingen voor een Cloud back-up.

The cloud

Bescherm uw data tegen corruptie of gebruikersfouten en garandeer de zekerheid van uw data met onze oplossingen voor een Cloud back-up.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Partners