ICT oplossingen

ICT is inmiddels niet meer weg te denken uit uw organisatie. Onze ICT oplossingen voor bedrijven helpt uw organisatie verder te ontwikkelen en dichter bij de klant te komen staan. ICT is net als water en elektriciteit, wat betekent dat ICT het altijd moet blijven doen. Alles draaiende houden betekent goed onderhoud. Compete is dé specialist op het gebied van IT oplossingen voor bedrijven. Door jarenlange ervaringen hebben wij ons verder kunnen doorontwikkelingen en blijven wij ons ook continu doorontwikkelen. Bij ons is het mogelijk om de ICT volledig uit te besteden, waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft.

Voor onderhoud bent u bij Compete aan het juiste adres. Vanuit ons kantoor in Schiedam bedienen wij u, uw medewerkers en locaties. Wij voeren werkzaamheden zowel remote als bij u op kantoor uit.

ICT Beheer

ICT is in de afgelopen jaren een levensader geworden binnen het bedrijfsleven. Een ICT-omgeving welke niet werkt, kan daarom een onderneming zeer veel geld kosten. Om deze reden is het van groot belang dat de omgeving betrouwbaar en veilig is, deze draagt op essentiële wijze bij aan de continuïteit van het bedrijf.

Compete biedt de garantie voor een veilige en betrouwbare omgeving ongeacht de omgeving; Hybrid, Cloud of lokaal. Als Microsoft partner kunnen wij u de juiste keus laten maken voor o.a. Office365 en Microsoft Azure.

Lees hier meer over ICT Beheer
ict beheer schiedam
Ict beheer schiedam

Consultancy

Compete en haar IT professionals ondersteunen u bij het ontwikkelen van automatisering welke perfect aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen. Wij richten ons op resultaat welke organisaties vooruit kunnen helpen in de praktijk. Wij starten bij uw huidige bedrijfsproces en hebben een gestructureerde aanpak volgens ITIL.

Wij leveren specialisten op elk gebied binnen de IT. Mede dankzij ons netwerk weten wij voor elke expertise de juiste persoon bij u voor te stellen.

Lees hier meer over onze consultancy

Detachering

Compete helpt haar klanten met tijdelijke capaciteit voor IT en Telecom. Wij zijn overtuigd dat wij de juiste professionals in dienst hebben welke u door middel van ICT detachering kunnen helpen bij de ICT-vraagstukken van de organisatie. Onze medewerkers worden jaarlijks getraind en zijn gecertificeerd.

Dankzij meest recente kennis zorgen onze medewerkers ervoor dat zij u mee kunnen helpen om uw tijdelijke vraag of uw vraagstuk daadwerkelijk op te kunnen lossen. Organisaties laten ICT uitbesteden vanwege een gebrek aan tijd en mankracht of de juiste kennis, in het algemeen of voor een specifiek project

Lees meer over ICT detachering
ict uitbesteden
ict support

Support en monitoring

Compete begrijpt als geen ander dat de wereld verandert. Het betekent dat steeds meer bedrijven een 24/7 cultuur krijgen waardoor wij voor onze klanten ook 24/7 monitoring aan zullen bieden. Het betekent dat wij 24/7 proactief uw problemen zullen voorkomen.

Wanneer er zich toch problemen voordoen dan helpt onze getrainde servicedesk u op elk mogelijk tijdstip van de dag. Wij kunnen u en uw medewerkers zowel op afstand als op kantoor professionele ICT ondersteuning bieden om uw problemen op te lossen.

Lees hier meer over onze support

Hardware

Compete levert naast vele diensten natuurlijk ook ICT hardware. Organisaties zien ons als een inkooporganisatie waarbij zij op zoek zijn naar extra service. Wij geven advies en helpen mee juiste hardware te bestellen. Wij werken daarnaast met gerenommeerde merken of innovatieve merken waarvan wij de hardware uitvoerig getest hebben.

We zijn merkonafhankelijk en streven naar de beste kwaliteit bij de beste prijs. Met overzichtelijke en transparante installatie/configuratie modellen zorgen wij voor volledig geïnstalleerde hardware tegen juiste prijzen.

Lees hier meer over onze hardware
ict hardware

Enkele partners