ICT beheer

ICT is in de afgelopen jaren een levensader geworden binnen het bedrijfsleven. Een ICT-omgeving welke niet werkt, kan daarom een onderneming zeer veel geld kosten. Om deze reden is het van groot belang dat de omgeving betrouwbaar en veilig is, deze draagt op essentiële wijze bij aan de continuïteit van het bedrijf. Wij, als ICT Beheerder, bieden de garantie voor een veilige en betrouwbare omgeving ongeacht de omgeving; Hybrid, Cloud of lokaal. Als Microsoft partner kunnen wij u de juiste keus laten maken voor o.a. Office365 en Microsoft Azure.

ICT in beweging

Door de afhankelijkheid van ICT services zien steeds meer bedrijven het belang in van een goede ICT beheerder. Door alle toenemende veiligheidseisen, de complexiteit en snelle ontwikkelingen kan dit vaak niet meer door een ICT-afdeling intern beheerd worden. Je kunt immers alle kennis niet meer van één of twee personen af laten hangen. Door juiste samenstelling van de omgeving en keuzes te maken voor applicaties kan de eindgebruiker zonder problemen zijn of haar werk doen. ICT moet voor de eindgebruiker werken en niet andersom. Het uitbesteden van ICT services is hierdoor van groot belang, op elk moment van de dag, plaats onafhankelijk.

Maatwerk ondersteuning tegen vaste prijs per werkplek

Als verlengstuk van uw ICT-organisatie kunnen wij u ondersteunen tegen vaste kosten. Tegen een vaste prijs kunnen wij u op elke manier helpen, wilt u bijvoorbeeld enkel gebruik maken van onze servicedesk en ons gebruiken als sparringpartner voor uw ICT dan is dat mogelijk.

Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om uw ICT-beheer volledig uit te besteden. Wij zorgen ervoor dat wij samen met u de juiste keuzes maken, Remote Monitoring Management uitvoeren, uw ICT voorzien van updates en ervoor zorgen dat de ICT omgeving veilig is. Tegen een vast bedrag bent u verzekerd van een ICT-omgeving welke altijd blijft draaien. Wij borgen hierdoor uw continuïteit en zorgen voor een ICT-omgeving zonder zorgen.

Waarom All-in beheer van Compete?

  • Zorgeloze ICT-omgeving
  • Blije eindgebruikers door een altijd werkende omgeving
  • Sparringpartner voor ICT
  • Gecertificeerde partij van o.a. Cisco, Microsoft, HP
  • Flexibel & servicegericht
  • Prijs per gebruiker per maand (schaalbaar)
  • Proactieve aanpak om problemen voortijdig te voorkomen

Wilt u meer weten over wat wij op het gebied van ICT beheer voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Enkele partners