ICT Consultancy

Compete en haar IT professionals ondersteunen u bij het ontwikkelen van automatisering welke perfect aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen. Wij richten ons op resultaat welke organisaties vooruit kunnen helpen in de praktijk. Wij starten bij uw huidige bedrijfsproces en hebben een gestructureerde aanpak volgens ITIL.

Dankzij heldere afspraken bereiken wij uw gestelde doelen. Onze kennis brengen wij over op uw medewerkers zodat zij na ons vertrek zelfstandig aan de slag kunnen. Wij vinden het belangrijk dat uw medewerkers betrokken worden bij IT-projecten. Belangrijkste reden hiervoor is het creëren van draagvlak voor de veranderingen die worden doorgevoerd, zodat iedereen hiervan op de hoogte is en weet hoe hierop geanticipeerd moet worden.

Wij leveren specialisten op elk gebied binnen de IT. Mede dankzij ons netwerk weten wij voor elke expertise de juiste persoon bij u voor te stellen. Consultancy projecten zijn zowel per uur als fixed fee bij ons te bespreken. Wij helpen u graag verder middels een compleet en doeltreffend ICT advies.

Heeft u interesse in de ICT consultancy van Compete?

Enkele partners