Hybride werken

Werken op afstand

Hybride werken is een vorm van werken waarbij het niet meer nodig is om op een vaste locatie te zijn. Door onze toepassingen kunt u overal zorgeloos aan de slag. Het is een combinatie van werken op kantoor en werken op afstand, waarbij medewerkers de flexibiliteit hebben om te kiezen waar ze werken.

Samenwerkende mensen

De voordelen van werknemers die hybride werken

 • Flexibiliteit:
  Werknemers kunnen zo hun werktijden en locaties aanpassen naar persoonlijke omstandigheden. Dit kan helpen om een betere balans tussen werk en privé te bereiken.

 • Kostenbesparingen:
  Hybride werken kan ook leiden tot kostenbesparingen, zoals besparingen op reiskosten en kantoorkosten. Werknemers hoeven niet dagelijks naar kantoor te reizen, waardoor de reiskosten worden verminderd.

 • Werving en behoud van medewerkers:
  Organisaties kunnen ook medewerkers op afstand aannemen of medewerkers behouden die door omstandigheden zoals reisafstand anders ergens anders zouden moeten werken.

 • Duurzaamheid:
  Hybride werken kan ook bijdragen aan een duurzamere toekomst door minder reizen en energieverbruik op kantoor.

 • Toegang:
  Overal online toegang tot uw werkbestanden

Toepassingen

Man met tablet

Als ICT-bedrijf hebben wij oplossingen om u en uw medewerkers hybride te laten werken.

Dit betekent dat u en uw medewerkers kunnent werken vanuit kantoor, huis of onderweg, toegang hebben tot alle bestanden en locaties en zonder zorgen te maken over het missen van belangrijke vergaderingen.

Wij maken gebruik van tools zoals Sharepoint, Teams en Microsoft 365, waarmee u uw bestanden veilig online kunt opslaan in de cloud en nooit meer een vergadering via Teams hoeft te missen. Dit betekent dat u altijd en overal toegang heeft tot uw documenten, ongeacht of u thuis bent of op een andere locatie.

Heerlijk werken
Coderen

Als u terugkomt op kantoor, kunt u uw laptop aansluiten op een workstation dat verbinding maakt met het internet en monitor. Dit betekent dat u naadloos kunt overschakelen van bijvoorbeeld thuiswerken naar werken op kantoor en vice versa.

Werken in de Cloud.

We kunnen een virtuele server voor u inrichten, waardoor u ook applicaties kunt draaien in de Cloud. Hierdoor kunt u ongeacht het apparaat en locatie altijd bij uw bestanden en kunt verder werken in iedere applicatie.

Kortom, onze oplossingen maken het gemakkelijker voor u om hybride te werken en uw productiviteit te verhogen, waar u ook bent.

Overal prettig werken

Op zoek naar automatisering voor uw MKB-bedijf? Compte IT Solutions biedt de oplossing

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Partners