Bedrijfssoftware

hanteerbaar gemaakt

Bedrijfssoftware biedt de mogelijkheid om verschillende processen te automatiseren, die anders te complex en tijdrovend zijn om handmatig te doen. Goede bedrijfssoftware bespaart veel tijd en geld door verschillende taken binnen enkele minuten uit te voeren. Het kiezen van de juiste bedrijfssoftware kan een bedrijf met grote sprongen helpen groeien.

500+ bedrijven werken al met compete HR

Vrijedagen - eigen software
In zekere zin kan software worden gezien als een vereenvoudiging van een proces. De meeste bedrijven zullen administratie en klantenservice pakketten hebben waarmee ze dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Software en gegevens helpen computers een bedrijf te runnen en helpen u en uw medewerkers om alles bij te houden.

Het belang van goede bedrijfssoftware

Veel bedrijven gebruiken software om grote hoeveelheden gegevens te beheren en meer inzicht te krijgen. Het beheren van al die gegevens en het trekken van bruikbare conclusies is een zeer tijdrovend proces. Hierom is het fijn als bedrijven erop kunnen vertrouwen dat software dit binnen enkele seconden voor hen doet.

Het gebruik van software is belangrijk voor de automatisering van de taken van een organisatie, maar ook voor het rapporteren van de voortgang of vertragingen in de activiteiten van de onderneming. Dit verbetert uiteraard de efficiëntie. De bedrijfssoftware vermindert daarbij de werkdruk en vergroot automatisering van activiteiten. Het helpt ook bij het elimineren van menselijke fouten, waardoor de effectiviteit en consistentie worden verbeterd.

Login scherm vrijedagen
Verlofregistratie applicatie

Onze software

Naast de focus op Managed Services hebben we bij Compete ook grote aandacht voor softwareontwikkeling. In de laatste jaren heeft Compete zich gespecialiseerd in passende HR software oplossingen. Wij hebben al veel bedrijven naar een hoger niveau kunnen tillen middels het adequaat inregelen van processen.

Tijdregistratie

Compete HR is een marktleider in het automatiseren van tijdsregistratie. Het kloksysteem automatiseert het tijdwaarneming proces, waardoor zaken ongecompliceerd blijven voor alle betrokkenen. Zowel medewerkers als hun leidinggevenden kunnen in één oogopslag zien wie aanwezig is en wie niet. Werktijden kunnen eenvoudig op elk moment en vanaf elke locatie in de gaten worden gehouden dankzij deze tijdsregistratie software.

De Compete HR online tijdregistratie is toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding, waaronder desktop computers, tablets en mobiele telefoons. Voor deze precieze vereiste heeft Compete een tijdregistratie tool geleverd. De gewerkte tijd, ziektedagen en andere redenen voor afwezigheid kunnen hier allemaal worden geregistreerd.

Tijdregistratie laptop applicatie
Ziekmelding app

Verzuimregistratie

Indien u software nodig heeft om de afwezigheid van werknemers bij te houden, hoeft u niet verder te zoeken dan Compete HR. Ziekteverzuim is voor veel bedrijven een belangrijk issue. Werkdruk, kantoorcultuur en interpersoonlijke spanningen op de werkplek kunnen allemaal bijdragen aan ziekteverzuim. Bedrijven moeten hier iets aan doen als ze het geluk van werknemers willen behouden en het ziekteverzuim willen verminderen of elimineren. Het verkrijgen van nauwkeurige informatie over elk individu en de groep als geheel middels verzuimregistratie is de eerste stap op weg naar een bevredigend antwoord.

Op zoek naar automatisering?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Opvallende extra kenmerken

Onze applicaties zijn efficiënt en gebruiksvriendelijk. Zo kunt u met minimale inspanningen de productiviteit verbeteren en HR-zaken automatiseren.
Vrijedagen - eigen software

Externe koppelingen

Onze software beschikt over een uitgebreide API tool waardoor het eenvoudig mogelijk is om een koppeling te realiseren met verschillende salarisverwerkings- systemen.
Login scherm vrijedagen

Autorisatie

Wij hebben onze inlogprocedure naar de allernieuwste methodieken gemaakt. Inloggen met een 2FA proces is nu standaard instelbaar en daardoor extra veilig.
Vrijedagen - eigen software

24 x 7 beschikbaar

Als cloud softwareleverancier is onze applicatie ieder moment van de dag beschikbaar met een gerealiseerde uptime het afgelopen jaar van 99,9%.
Login scherm vrijedagen

Mobiel gebruik

Uiteraard hebben we naast client desktopsoftware ook een webapp versie gemaakt waardoor u gemakkelijk op uw smartphone toegang heeft tot de HR-tools.

Partners