Verlofregistratie software

Compete HR biedt de medewerker, de leidinggevende en de beheerder een gebruiksvriendelijk systeem waarmee verlofregistratie met veel gemak geregeld kan worden. Met deze verlofregistratie software kunnen medewerkers zelf snel en secuur hun verlofregistratie online bijhouden. Er kan gemakkelijk online verlof worden aangevraagd en het actuele saldo kan worden bekeken. Dit kan overal en in no-time geregeld worden, omdat onze software beschikbaar is voor zowel desktop (browser) als mobiel. De administratie is extra gemakkelijk bij te houden in de verlofregistratie app van Compete. Dankzij deze verlof app kun je altijd en overal je saldo checken en verlof aanvragen. Je verlofregistratie bijhouden is nog nooit zo eenvoudig geweest! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Bezettingsgraad in één oogopslag

Tevens beschikt het systeem over een actuele bezettingsgraad zodat de manager in één oogopslag de aanvraag van de medewerkers en de bezetting van de rest van de afdeling ziet. Zo kan hier rekening mee worden gehouden tijdens het keuren. Het toekennen en de wetgeving voor de verschillende contracten is eenvoudig in te richten en het systeem beschikt over meerdere rapportagemogelijkheden. Alles verloopt automatisch en wordt geregistreerd. De bovenwettelijke en wettelijke dagen worden netjes zonder tussenkomst op de juiste wijze geadministreerd. Daarbij kunnen we alle aanwezig-, en afwezigheidsdagen integreren in één overzicht zoals: ATV dagen, senioren dagen, anciënniteit dagen, wisseldiensten, overwerk, ziekte en tijdregistratie.

Secuur en efficiënt

Bij Compete zijn we ons al ruim tien jaar ervan bewust dat verlof en tijdregistratie voor de meeste organisaties een bijzaak is waar het liefste zo min mogelijk tijd aan wordt besteed. Daarom heeft Compete een oplossing bedacht waarmee deze taken zo efficiënt mogelijk kunnen worden aangevlogen. Maar naast dat het tijd bespaart voor de gebruiker, is het van groot belang dat dit secuur en probleemloos gebeurt. Daarom is de verlofplanner zo overzichtelijk mogelijk ingericht voor de gebruiker. Dit draagt bij aan een hoge gebruiksvriendelijkheid en dat alle drempels weggenomen worden voor zowel de medewerker als de leidinggevende. Al met al biedt Compete HR de ideale software aan waarin er efficiënt verlofregistraties kunnen worden geadministreerd, geautoriseerd en beheerd.

Vraag een gratis demo aan

Basispakket

€ 1,75

prijs per gebruiker per maand

Verlofregistratie basis

Rapportages op meerdere niveau’s

E-mail notificaties

Overwerk opgeven

Wetgeving & CAO toepassen

Wettelijk en bovenwettelijk verlof

Jaarlijks op maandelijkse verlofopbouw

Uitgebreid support

Multi admin beheer (=optioneel, per extra administratie a €45,- op jaarbasis

Professional pakket

€ 2,00

per gebruiker per maand

Verlofregistratie plus

Alle basis functies

Mobiele app voor Android en IOS

Ziekmelden

Customized kalender module

Verkoop verlof module

Autorisatie+

Koppelen met andere systemen via API (dit is exclusief arbeidstijd)

Uitgebreide support

Premium pakket

offerte op aanvraag

u kunt een offerte op maat aanvragen voor dit pakket

Verlofregistratie op maat

Enterprise versie

Koppelen met andere systemen via API (dit is exclusief arbeidstijd)

Maatwerk mogelijk (dit is exclusief arbeidstijd)

Customized rapportage (dit is exclusief arbeidstijd)

Uitgebreide support

Enkele partners