Ziektedagen

Een verlof- én ziekregistratiesysteem voor €2,- per medewerker per maand

In de module ZIEK van het Compete HR systeem kunt u eenvoudig de ziektedagen van uw medewerkers registreren. De manager voert de registratie in via nieuwe ziekmeldingen, kan een deelpercentage ziek zijn invoeren en uitgebreide rapportages bekijken. Uiteraard houdt de bezettingsgraad overzicht ook hiermee rekening.

Verzuimregistratie laptop applicatie
We zien ons graag als de automatiseringsafdeling binnen uw bedrijf, die toevallig van buiten het bedrijf komt. Wat overigens als voordeel heeft dat we concurrerend moeten werken. Vandaar de naam: Compete.
Man met tablet

De voordelen op een rijtje

  • Snelle invoer na een ziekmelding door manager of HR beheerder
  • Altijd inzicht wie afwezig is door ziekte
  • Zuivere bezettingsgraad berekeningp elk moment
  • Uitgebreide rapportages
  • In één oogopslag duidelijkheid over de aan- en afwezigheid van personeel op elk moment
  • Het snel genereren van een calamiteitenoverzicht (‘wie is binnen’)

Module Ziek

Met Compete HR module ZIEK kunnen managers en HR medewerkers online het aantal zieke medewerkers inzien als ook direct een nieuwe ziekmelding doen. Het systeem houdt de bezettingsgraad actueel zodat de manager meteen weet of hij/zij actie moet ondernemen. Een doorkoppeling naar een ziektekosten verzekering behoort tot de mogelijkheden middels een API-koppeling.

Verzuimregistratie desktop app
Ziekmelding app

Mobiele app

Mits geautoriseerd, kan de manager een medewerker via de app op zijn mobiele telefoon ziek of weer beter melden. Met de app heeft de manager in een oogopslag de bezetting van zijn/haar afdeling in zicht.

Op zoek naar automatisering?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Opvallende extra kenmerken

Onze applicaties zijn efficiënt en gebruiksvriendelijk. Zo kunt u met minimale inspanningen de productiviteit verbeteren en HR-zaken automatiseren.
Vrijedagen - eigen software

Externe koppelingen

Onze software beschikt over een uitgebreide API tool waardoor het eenvoudig mogelijk is om een koppeling te realiseren met verschillende salarisverwerkings- systemen.
Login scherm vrijedagen

Autorisatie

Wij hebben onze inlogprocedure naar de allernieuwste methodieken gemaakt. Inloggen met een 2FA proces is nu standaard instelbaar en daardoor extra veilig.
Vrijedagen - eigen software

24 x 7 beschikbaar

Als cloud softwareleverancier is onze applicatie ieder moment van de dag beschikbaar met een gerealiseerde uptime het afgelopen jaar van 99,9%.
Login scherm vrijedagen

Mobiel gebruik

Uiteraard hebben we naast client desktopsoftware ook een webapp versie gemaakt waardoor u gemakkelijk op uw smartphone toegang heeft tot de HR-tools.

Partners