Vrijedagen

Een compleet verlofsysteem voor €2,- per medewerker per maand.

In de verloftoepassing van Compete HR kunt u eenvoudig verlof registreren. Doordat medewerkers zelf verlof kunnen indienen is er altijd overzicht en geen onduidelijkheid over verlofsaldo. Compete HR denkt met u mee over de geldende CAO en de (boven-)wettelijke uren.

Vrijedagen applicatie
We zien ons graag als de automatiseringsafdeling binnen uw bedrijf, die toevallig van buiten het bedrijf komt. Wat overigens als voordeel heeft dat we concurrerend moeten werken. Vandaar de naam: Compete.

Efficiënter werken

  • Verlof aanvragen & verlofsaldo overzichtelijk weergegeven
  • Verlofapplicatie toegankelijk via de browser én smartphone
  • Gebruiksvriendelijk door intuïtieve menustructuur
  • Bezetting controleren door kalenderweergave
  • Beschikbaar in 9 talen

Verlof aanvraag & saldo overzicht

Met Vrijedagen kunnen medewerkers online hun actuele saldo inzien en direct verlof aanvragen. Tevens beschikt het systeem over een actuele bezettingsgraad zodat de manager hier rekening mee kan houden tijdens het keuren. Toekenning en wetgeving voor de verschillende contracten is eenvoudig in te richten en het systeem beschikt over meerdere rapportagemogelijkheden.

Kalender overzicht
Verlofregistratie mobiele applicatie

Mobiele app

Vrijedagen is altijd al beschikbaar geweest op je mobiele telefoon. De app maakt dit nóg eenvoudiger. 99% van de verlofaanvragen ontstaan niet op kantoor of tijdens werktijd. Deze ontstaan als je thuis bent met je familie of met vrienden elders. Waarom zou je het verlof dan willen aanvragen op kantoor als dat dus overal kan? Met de Vrijedagen verlof app heb je in één oogopslag je saldo en de bezetting van je afdeling paraat. Je kunt direct bepalen wanneer je met verlof zou kunnen. Verlof aanvragen was nog nooit zo makkelijk!

9 verschillende talen

Onze klanten groeien en wij groeien mee. Sinds enkele jaren is onze applicatie in meerdere talen beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk dat een Frans sprekende collega kan werken in zijn of haar eigen taal. Je werkt in dezelfde applicatie met dezelfde informatie alleen is de interface in een zelf in te stellen taal voor iedere gebruiker beschikbaar. Mocht er een taal missen dan kunnen wij deze toevoegen.

Kies je taal
Verlofregistratie applicatie

Overwerk opgeven

Met Vrijedagen kunnen medewerkers en managers overwerk opgeven. Overwerkregels met de bijbehorende percentages zijn gemakkelijk in te stellen zodat de medewerker altijd de juiste compensatie ontvangt. Het overwerk kan als ‘tijd voor tijd’ of als ‘uitbetalen’ worden geboekt.

Autorisatie

Autorisatie biedt de mogelijk om per verloftype of per groep medewerkers in te stellen dat meerdere managers kunnen keuren. De voortgang van de te keuren aanvragen wordt zichtbaar zodat de medewerker precies kan zien wie er nog moet keuren en wie er al gekeurd heeft.

Verlofregistratie desktop applicatie

Op zoek naar automatisering?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Opvallende extra kenmerken

Onze applicaties zijn efficiënt en gebruiksvriendelijk. Zo kunt u met minimale inspanningen de productiviteit verbeteren en HR-zaken automatiseren.
Vrijedagen - eigen software

Externe koppelingen

Onze software beschikt over een uitgebreide API tool waardoor het eenvoudig mogelijk is om een koppeling te realiseren met verschillende salarisverwerkings- systemen.
Login scherm vrijedagen

Autorisatie

Wij hebben onze inlogprocedure naar de allernieuwste methodieken gemaakt. Inloggen met een 2FA proces is nu standaard instelbaar en daardoor extra veilig.
Vrijedagen - eigen software

24 x 7 beschikbaar

Als cloud softwareleverancier is onze applicatie ieder moment van de dag beschikbaar met een gerealiseerde uptime het afgelopen jaar van 99,9%.
Login scherm vrijedagen

Mobiel gebruik

Uiteraard hebben we naast client desktopsoftware ook een webapp versie gemaakt waardoor u gemakkelijk op uw smartphone toegang heeft tot de HR-tools.

Partners