Tijdregistratie

Een verlof- én tijdregistratiesysteem voor €3,50 per medewerker per maand

In de TIJD toepassing van Compete HR kunt u eenvoudig de werkuren van uw medewerkers registreren. Doordat medewerkers zelf hun tijden in de webapplicatie, een app of via een tijdterminal kunnen indienen is er altijd een sluitend werkuren overzicht. Het door de medewerker zelf in te dienen weekstaat geeft een sluitende werkweek rekening houdend met verlofdagen en zelfs de ziekdagen.

Tijdregistratie app laptop
We zien ons graag als de automatiseringsafdeling binnen uw bedrijf, die toevallig van buiten het bedrijf komt. Wat overigens als voordeel heeft dat we concurrerend moeten werken. Vandaar de naam: Compete.
Man met horloge

De voordelen op een rijtje

  • Altijd inzicht wie, vanaf hoe laat, aan het werk is
  • Overzicht wie thuis, onderweg of op kantoor is
  • Het direct bekijken van het aantal gewerkte uren
  • In één oogopslag duidelijkheid over de aan- en afwezigheid van personeel op elk moment
  • Het correct uitbetalen van vaste en flexibele medewerkers
  • Het kunnen bekijken van een overzicht van de bezetting op verschillende filialen

In- en uitklokken van de werktijden

Met de module TIJD kunnen medewerkers online hun werkuren registreren en hun actueel gewerkte weeksaldo inzien. De module geeft de actuele bezettingsgraad weer zodat de manager hier rekening mee kan houden tijdens het plannen van de dag en het goedkeuren van verlofaanvragen. Met de module TIJD kan eenvoudig de weekstaat per medewerker ingediend en goedgekeurd worden. Ook beschikt het systeem over uitgebreide uren rapportage mogelijkheden.

Tijdregistratie laptop applicatie
Tijdregistratie applicatie

Mobiele app

Vrijedagen is altijd al beschikbaar geweest op je mobiele telefoon. De app maakt dit nóg eenvoudiger. 99% van de verlofaanvragen ontstaan niet op kantoor of tijdens werktijd. Deze ontstaan als je thuis bent met je familie of met vrienden elders. Waarom zou je het verlof dan willen aanvragen op kantoor als dat dus overal kan? Met de Vrijedagen verlof app heb je in één oogopslag je saldo en de bezetting van je afdeling paraat. Je kunt direct bepalen wanneer je met verlof zou kunnen. Verlof aanvragen was nog nooit zo makkelijk!

9 verschillende talen

Onze klanten groeien en wij groeien mee. Sinds enkele jaren is onze applicatie in meerdere talen beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk dat een Frans sprekende collega kan werken in zijn of haar eigen taal. Je werkt in dezelfde applicatie met dezelfde informatie alleen is de interface in een zelf in te stellen taal voor iedere gebruiker beschikbaar. Mocht er een taal missen dan kunnen wij deze toevoegen.

Taal kiezen
Overwerken visueel gemaakt klok

Overwerk opgeven

In de module TIJD kunnen medewerkers en managers overwerk opgeven. Overwerkregels met de bijbehorende percentages zijn gemakkelijk in te stellen zodat de medewerker altijd de juiste compensatie ontvangt. Het overwerk kan als ‘tijd voor tijd’ of als ‘uitbetalen’ worden geboekt.

Op zoek naar automatisering?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Opvallende extra kenmerken

Onze applicaties zijn efficiënt en gebruiksvriendelijk. Zo kunt u met minimale inspanningen de productiviteit verbeteren en HR-zaken automatiseren.
Vrijedagen - eigen software

Externe koppelingen

Onze software beschikt over een uitgebreide API tool waardoor het eenvoudig mogelijk is om een koppeling te realiseren met verschillende salarisverwerkings- systemen.
Login scherm vrijedagen

Autorisatie

Wij hebben onze inlogprocedure naar de allernieuwste methodieken gemaakt. Inloggen met een 2FA proces is nu standaard instelbaar en daardoor extra veilig.
Vrijedagen - eigen software

24 x 7 beschikbaar

Als cloud softwareleverancier is onze applicatie ieder moment van de dag beschikbaar met een gerealiseerde uptime het afgelopen jaar van 99,9%.
Login scherm vrijedagen

Mobiel gebruik

Uiteraard hebben we naast client desktopsoftware ook een webapp versie gemaakt waardoor u gemakkelijk op uw smartphone toegang heeft tot de HR-tools.

Partners