Verzuimregistratie

Compete HR biedt de ideale software voor verzuimregistratie. Het ziekteverzuim van organisaties is in veel gevallen en voor veel bedrijven een belangrijk thema. Ziekteverzuim kan veroorzaakt worden door een hoge werkdruk, de werksfeer of onderlinge werkrelaties. Het is voor organisaties van groot belang om hierop in te spelen, medewerkers tevreden te houden en zodoende het verzuim zo laag mogelijk te krijgen/houden. Dit alles begint met het goed inzichtelijk krijgen per persoon en over de gehele linie, om zodoende hierop in te kunnen spelen.

Automatische verzuimregistratie

Wij hebben hiervoor de oplossing, ons verzuimregistratie software, biedt de HR-manager, eigenaar of directeur de mogelijkheid om medewerkers ziek te melden en beter te melden. Het ziekteverzuim is tevens zichtbaar in het saldo van de medewerker en wordt getoond in de actuele bezettingsgraad. Zo ontstaat er een duidelijk overzicht waarop je als manager goed kunt anticiperen.

Uiteraard kan de verzuimadministratie ook meegenomen worden in de verschillende rapportages. Zo kan er worden geregistreerd wat de tendens door het jaar heen is en kan er zelfs in verschillende periodes al op voorhand worden geanticipeerd op bijvoorbeeld het toenemende verlof bij ziekte. Bij re-integratie,wanneer medewerkers bijvoorbeeld voor 50% weer gaan werken, worden roosters, de verlofaanvragen en de opbouw automatisch aangepast.

Efficiënter werken

De software voor verzuim- en verlofregistratie zal uw administratie moeite en tijd besparen en een compleet overzicht bieden van de totale bezetting gedurende het jaar. Zo kunt uw bedrijf zich optimaal gaan focussen en de bespaarde tijd nuttiger gaan besteden door het aan de hoofdwerkzaamheden van het bedrijf te besteden.

Onderstaand vindt u de verschillende pakketten. U kunt een offerte opvragen, maar het is ook mogelijk een demo aan te vragen. Voor deze vrijblijvende demonstratie komen wij bij u langs voor een volledige uitleg over de verlof- en tijdregistratie mogelijkheden van Vrijedagen.

Vraag een gratis demo aan

Basispakket

€ 1,75

prijs per gebruiker per maand

Verzuimregistratie basis

Rapportages op meerdere niveau’s

E-mail notificaties

Overwerk opgeven

Wetgeving & CAO toepassen

Wettelijk en bovenwettelijk verlof

Jaarlijks op maandelijkse verlofopbouw

Uitgebreid support

Multi admin beheer (=optioneel, per extra administratie a €45,- op jaarbasis

Professioneel pakket

€ 2,00

prijs per gebruiker per maand

Verzuimregistratie plus

Alle basis functies

Mobiele app voor Android en IOS

Ziekmelden

Customized kalender module

Verkoop verlof module

Koppelen met andere systemen via API (dit is exclusief arbeidstijd)

Autorisatie+

Uitgebreide support

Premium pakket

offerte op aanvraag

u kunt een offerte op maat aanvragen voor dit pakket

Verzuimregistratie op maat

Enterprise versie

Koppelen met andere systemen via API (dit is exclusief arbeidstijd)

Maatwerk mogelijk (dit is exclusief arbeidstijd)

Customized rapportage (dit is exclusief arbeidstijd)

Uitgebreide support

Enkele partners