Cybersecurity

(Cyber)security krijgt heden ten dagen een steeds belangrijkere rol binnen de samenleving. Een steeds grotere online wereld betekent ook steeds meer en grotere online gevaren. En mede dankzij nieuwe wet- en regelgeving kan een lek en/of virus steeds grotere gevolgen hebben voor u en uw algehele organisatie.

Beveiligingissues bij bedrijven

Daarom bieden wij oplossingen in ICT beveiliging aan die helpen bij het oplossingen van beveiligingsissues bij bedrijven. Mede om dit kracht bij te zetten hebben wij onze certificering voor ISO27001:2013 waarmee wij aantonen zelf veilig en procesmatig op een juiste manier te werk gaan.

Om de ICT beveiliging op orde te hebben, bieden we meerdere oplossingen aan. Zo kunnen wij aan de aan de hand van een scan kijken waar uw organisatie staat als het gaat om ICT beveiliging. Dan wordt er ook gekeken naar de netwerkbeveiliging en het IT security systeem voor de basisveiligheid van uw omgeving. Tot slot zorgen we er met een SSL certificaat voor dat uw vertrouwelijke informatie versleuteld en op de juiste manier verzonden wordt. Daarnaast beveiligt het niet alleen ICT, maar straalt het ook betrouwbaarheid en veiligheid uit naar de markt.

Neem contact met ons op

End point security

End point security zorgt voor de basisveiligheid van uw omgeving. Het detecteert en verwijdert vele type bedreigingen, virussen, malware en spyware zodat er in de basis veilig gewerkt kan worden. Samen met onze partner Sophos, kunnen wij ervoor zorgen dat mogelijke virussen tijdig gedetecteerd en verwijderd kunnen worden.

End point security >>

Managed Firewalls

Toegang tot internet is van essentieel belang. Organisaties kunnen niet meer zonder internet: we vinden informatie, communiceren met elkaar via internet, maar werken vooral ook via internet(Cloud diensten). De afhankelijkheid van een netwerk wordt steeds groter terwijl de bedreiging van de buitenwereld ook steeds groter worden.

Managed Firewalls >>

Security scan

Om de veiligheid van uw organisatie in kaart te brengen, heeft Compete een security scan ontwikkeld. Lees meer over onze security scan of neem direct contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Security Scan >>

SSL certificering

Een SSL certificering is een bestand dat aangeeft dat een website beveiligd is. De overheid heeft dit als verplichting gesteld voor alle websites. Dit is om de formulier of gegevens die gebruikers van de website invullen te beschermen. Je kunt het SSL certificaat herkennen aan het slotje linksbovenin bij de URL. Daarnaast begint de URL met https:// in plaats van http://.

SSL Certificering >>

Enkele partners