Cloud omgeving

Heden ten dagen hoor je bijna niet anders meer dan ‘cloud’. De cloud is een netwerk van computers en servers welke allen op elkaar aangesloten zijn. De eindgebruiker betaalt voor gebruik van een gedeelte van dit netwerk of product. Doordat de eindgebruiker betaalt voor het gebruik van een gedeelte, hoeft de eindgebruiker geen hoge investeringen te doen. Clouddiensten afnemen biedt verschillende voordelen:

  • De leverancier beheert en onderhoudt de software en systemen Uw IT-beheer wordt hierdoor overzichtelijker
  • Lagere kosten voor interne IT-support.
  • U benadert de software via internet. U hoeft dus geen omvangrijke investeringen te doen in hardware (servers, IT-infrastructuur).
  • U beschikt altijd over de laatste versie van de software.
  • Oneindige schaalbaarheid van gebruikerslicenties.
  • Afrekening van clouddiensten gaat op abonnementsbasis. Dat maakt de kosten voorspelbaar: u betaalt een vast bedrag per maand per medewerker/hoeveelheid gebruik.

Office 365 voor bedrijven

Dankzij Office365 krijgt u nog meer waar voor uw geld. De opstartkosten zijn laag maar ook zeker de kosten om uw omgeving draaiende te houden. U betaalt per gebruiker wat ervoor zorgt dat u flexibel bent in bedrijfskosten. Het zorgt er mede voor dat uw rendement binnen het bedrijf succesvol blijft.

Door met Office 365 te werken heeft u online & offline mogelijkheid om met de meest recente bestanden en programma’s te werken die zij nodig hebben om hun doel te bereiken. Dit kan zowel op uw PC, mobiel als uw tablet.

Lees hier meer over office 365

Tablet om overal te kunnen werken

cloud online werkplek

Online werkplek

Alldesk is uw voordelige werkplek in de Cloud! Het is een eenvoudige en complete cloud werkplek met de kracht van Office365. Met dit systeem heeft u al uw applicaties, data en processen binnen één dashboard. Dit dashboard kunt u overal gebruiken; Op kantoor, onderweg of thuis. Het werken in de cloud met Alldesk is extra handig vanwege de toegankelijkheid op elk soort device. Deze oplossing helpt u mee uw bedrijf flexibel en schaalbaar in te richten tegen een scherpe prijs.

Lees meer over de online werkplek

Cloud Managed Printing

Ondanks dat er steeds meer digitaal wordt verstuurd blijft printing toch een belangrijk onderdeel binnen het bedrijfsleven. Het beheren van uw eigen printinfrastructuur en –processen is vaak tijdrovend en duur. Kosten van documentproductie kan jaarlijks oplopen tot duizenden euro’s. Veel organisaties beschikken echter niet over de tijd, het personeel of de expertise om hun printomgeving te optimaliseren.

Lees hier meer over cloud managed printing
cloud managed printing
Cloud online werkplek online

Microsoft Azure

Dankzij “Infrastructure as a Service” worden servers flexibel inzetbaar. De mondiale datacenters van Microsoft zijn per minuut in te regelen, wat het bedrijf een flexibele schil geeft, wat betreft de server inrichting. Microsoft Azure is flexibel te integreren met jouw eigen IT-omgeving. Het “product” kan zonder hardware-investering aangeschaft worden en de zorgen om de eigen IT-infrastructuur wordt hierdoor weggenomen.

Lees hier meer over azure

Cloud Backup

Wij weten als geen ander hoe belangrijk en gevoelig data voor een organisatie kan zijn. Een veilige backup server waar het juiste personeel bij kan wanneer dat nodig is, is dan ook echt een must in de meeste organisaties. Bescherm uw data tegen corruptie of gebruikersfouten en garandeer de zekerheid van uw data met onze oplossingen voor een Cloud backup.

Lees hier meer over cloud backup
cloud server backup

Enkele partners