Vacature ervaren systeembeheerder ICT

Functieomschrijving:
Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor een ongestoorde werking en beveiliging van de computersystemen en datacommunicatieapparatuur bij onze klanten. Je zorgt voor een optimale beschikbaarheid van centrale- en decentrale computersystemen en printers, en je begeleidt uitbreidingswerkzaamheden. Je hebt kennis en ervaring met uiteenlopende, veel voorkomende softwarepakketten zoals alle Microsoft pakketten en systembeheerderstools.

De functie-eisen:

 • Brede kennis en ervaring met ICT-infrastructuur en Microsoft365 producten
 • Afgeronde niveau 4 ICT of hbo-informatica
 • Kennis van ITIL, met name Incident Management
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 • Je beschikt over doorzettingsvermogen.

Ons aanbod
Bij Compete IT solutions BV krijg je alle ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor verdere scholing en hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd. Een ‘auto van de zaak’ behoort tot de functie.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. Piet van de Water,  tel. 010 – 3138000 of kijk op onze website: www.compete.nl

Solliciteren
Je sollicitatie kun je richten aan:
Compete IT Solutions bv t.a.v. dhr. P. van de Water
Solliciteren per e-mail is ook mogelijk: pwater@compete.nl

Een aanbieding van detacheer of recruitmentbureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsprofiel

Het is de missie van Compete IT solutions om een betrouwbare partner te zijn door een veilige ICT-omgeving te leveren met duurzaamheid als leidraad. Momenteel hebben we 12 medewerkers op de afdeling Systeembeheer & servicedesk. De afdeling analyseert, doet onderzoek, implementeert, beheert en onderhoudt ICT-systemen in opdracht van onze klanten.
We dragen zorg voor het beheren en onderhouden van vele kleine tot grote en complexe computernetwerken. Het afgelopen jaar en huidige jaar maken wij een duidelijke groei door.

Het ideale profiel
Je bezit een MBO+ analytisch werk- en denkniveau en je hebt een aantal jaren ervaring als systeembeheerder. Compete Automatisering BV streeft naar een team van allrounders in systeembeheer waarin alle medewerkers hun eigen deelspecialisatie hebben. Je hebt vooral ruime kennis en ervaring met Microsoft en netwerkcomponenten. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je een klantgerichte en commerciële instelling. Je bent stressbestendig, inventief en creatief in het vinden van oplossingen. Flexibel in werktijden, bereid om projecten bij klanten op locatie te doen en bezit ‘trouble shooting’ capaciteiten.

 • Locatie:

  Schiedam

 • Vacature type:

  Full time

 • Industrie:

  ICT / systeembeheerder

 • Opleidingsniveau:

  MBO niveau 4

Enkele partners