Wij leveren kwaliteit en veiligheid

Compete ontzorgt

24/7 bereikbaar

Systeembeheerder in Schiedam

Wij streven naar zorgeloze en vooruitstrevende ICT-oplossingen voor onze klanten. Wij brengen onze missie tot stand dankzij inzet van juiste hardware, software en praktisch talent. We ontwikkelen niet alleen software op maat, maar zorgen ook voor de installatie, implementatie, beveiliging en het beheer van uw algehele ICT-omgeving. We zien ons graag als de automatiseringsafdeling binnen uw bedrijf, die toevallig van buiten het bedrijf komt. Wat overigens als voordeel heeft dat we concurrerend moeten werken. Vandaar de naam: Compete.

Op zoek naar een systeembeheer in regio Schiedam?

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een professionele en betrouwbare systeembeheerder? Compete helpt u verder. Bij een storing of andere problemen kunnen wij u op afstand helpen en uw ICT problemen oplossen. Wij hebben hiervoor een vast aanspreekpunt, die uw organisatie kent en weet wat hij u moet adviseren.

ICT uitbesteden in Schiedam

Voor zowel uw ICT support en monitoring, Hardware als Hosted VOIP kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in online security. Wij bieden beveiligingsoplossingen voor uw online omgeving. Het is mogelijk een online security scan aan te vragen, waarna uw veiligheid wordt getest. Ook is het aanschaffen van SSL certificering een mogelijkheid. Bij Compete kunt u uw ICT volledig uitbesteden bij een betrouwbare partner met veel ervaring. Door de jaren heen hebben wij ons verder ontwikkeld en hebben wij in de regio al een goede naam opgebouwd als professionele organisatie.

Heeft u vragen aan ons of wilt u gewoon meer te weten komen?

Neem dan contact met ons op

Enkele partners