Wij leveren kwaliteit en veiligheid

Compete ontzorgt

24/7 bereikbaar

Systeembeheerder in Rotterdam

Compete IT is gevestigd als systeembeheerder in Schiedam en wij hebben daarnaast ook diverse klanten in Rotterdam en omstreken. Dus zit uw bedrijf in Rotterdam gevestigd, dan kunnen wij u ook zeker verder helpen.

Wij streven naar zorgeloze en vooruitstrevende ICT-oplossingen voor onze klanten. Wij brengen onze missie tot stand dankzij inzet van juiste hardware, software en praktisch talent. We ontwikkelen niet alleen software op maat, maar zorgen ook voor de installatie, implementatie, beveiliging en het beheer van uw algehele ICT-omgeving. We zien ons graag als de automatiseringsafdeling binnen uw bedrijf, die toevallig van buiten het bedrijf komt. Wat overigens als voordeel heeft dat we concurrerend moeten werken.

Op zoek naar een systeembeheer in Rotterdam?

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een professionele en betrouwbare systeembeheerder? Compete helpt u verder. Bij een storing of andere problemen kunnen wij u op afstand helpen en uw ICT problemen oplossen. Wij hebben hiervoor een vast aanspreekpunt, die uw organisatie kent en weet wat hij u moet adviseren.

Voor zowel uw ICT support en monitoring, Hardware als Hosted VOIP kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in online security. Wij bieden beveiligingsoplossingen voor uw online omgeving. Het is mogelijk een online security scan aan te vragen, waarna uw veiligheid wordt getest. Ook is het aanschaffen van SSL certificering een mogelijkheid.

Heeft u vragen aan ons of wilt u gewoon meer te weten komen?

Neem dan contact met ons op

Systeembeheerder rotterdam - security

Enkele partners