Systeembeheer Delft

Compete IT Solutions is een systeembeheerder, gevestigd te Schiedam. Compete is echter in de wijde regio actief. Zo maken verschillende bedrijven in Delft gebruik van onze diensten omtrent systeembeheer. Wij denken altijd mee en komen samen met u tot een passende oplossing.
Compete streeft naar vooruitstrevende ICT-oplossingen. Het doel is om een volledige ICT oplossing te bieden, waardoor klanten zich kunnen focussen op andere, belangrijke zaken. Dit brengen we tot stand door de juiste inzet van hardware, software en praktisch talent. Niet alleen software op maat, maar ook installatie, implementatie, beveiliging en het beheer van uw volledige ICT-omgeving zijn ons meer dan toevertrouwd.
Zie ons als de automatiseringsafdeling binnen uw bedrijf, die toevallig van buiten het bedrijf komt. Wij staan sterk in de markt met concurrerende tarieven en mooie oplossingen. Vandaar ook de naam: Compete.

Op zoek naar systeembeheer in de regio Delft?

Op zoek naar een betrouwbare, professionele systeembeheerder in Delft? Dan bent u bij Compete aan het juiste adres. Zo is het voor ons bijvoorbeeld mogelijk om, bij een storing of ander probleem, op afstand te helpen en uw ICT probleem op te lossen. We werken bij Compete altijd met een vast aanspreekpunt. Dit aanspreekpunt kent uw organisatie en weet derhalve wat de best passende oplossingen zijn.

ICT uitbesteden in Delft

U kunt voor verschillende ICT gerelateerde zaken bij ons terecht. Zo zijn wij specialist in ICT support en monitoring, leveren we de juiste hardware en weten we alles over Hosted VOIP. Ook online security is een belangrijk onderdeel van onze core business. We hebben verschillende veiligheidsoplossingen voor uw online omgeving, zodat u altijd en overal veilig kunt werken.
Het is zelfs mogelijk een online security scan aan te vragen. Met deze scan checken we of u op dit moment veilig te werk gaat.
Heeft u vragen aan ons of wilt u gewoon meer te weten komen?

Neem dan contact met ons op

veiligheid

Enkele partners