Software Developer

Ben jij de Software Developer die onze HR-applicatie mee helpt groeien?

Compete IT Solutions BV helpt haar klanten om HR-processen te optimaliseren. Wegens groei en nieuwe kansen binnen onze SAAS oplossing zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Om klanten als Omroep Max, Opel, Honeywell, Dupont en vele binnen het MKB te kunnen bedienen willen we onze software ontwikkelingen versnellen. Om deze reden is onze software afdeling op zoek naar een Developer. Ben jij de software ontwikkelaar die onze HR applicatie verder helpt groeien in de Europese markt? Dan is dit de vacature die je zoekt!

Wij vinden het belangrijk te blijven innoveren met onze software om onze klanten te blijven voorzien van state-of-the-art en betrouwbare producten.

Daarom zoeken wij een:

Software ontwikkelaar voor een vast dienstverband

De functie

Als software ontwikkelaar krijg je binnen het ontwikkelteam je eigen specifieke taken in de ontwikkelomgeving. Je spreekt, leest en schrijft Engels en snapt de problematiek die er kan zijn binnen een SAAS omgeving. Je bent mede verantwoordelijk voor de ongestoorde werking en beveiliging van onze software. Je hebt kennis en ervaring met uiteenlopende, veel voorkomende ontwikkeltools waarbij het werken met frameworks, je niet onbekend voorkomt.

Het ideale profiel

Je bezit een HBO analytisch werk- en denkniveau en je hebt al enkele jaren ervaring als ontwikkelaar. Je hebt ruime kennis en ervaring op een of meerdere gebieden van Html, Css, Javascript, jQuery, asp.net Core mvc (C#), CQRS, Event sourcing, ServiceBus, Azure, Vue.js, Nudget, NPM en een goed gevoel voor (grafisch)design., Daarnaast is kennis van SCRUM, Agile, Design Patterns, SOLID, Object Orientation, ORM’s wenselijk.

Het aanbod
Bij Compete Automatisering BV krijg je alle ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor verdere scholing en hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform maar natuurlijk wel afhankelijk van leeftijd, kennis & ervaring.

Ben jij de ervaren Developer die we zoeken? Neem voor meer informatie contact op met Piet van de Water, tel. 010-3138000 of kijk op onze website: https://www.compete.nl/over-compete/

Een aanbieding van detacheerbureaus wordt niet op prijs gesteld.

 • Locatie:

  Algerastraat 7, 3125 BS Schiedam

 • Vacature type:

  Fulltime

 • Industrie:

  ICT / Software ontwikkeling

 • Opleidingsniveau:

  MBO

 • Carrièreniveau:

  Startfunctie (weinig ervaring)

Bij Compete willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

Bekijk ons bedrijfsprofiel.

Enkele partners