ICT oplossingen

Compete ontzorgt

ICT is inmiddels niet meer weg te denken uit uw en iedere andere organisatie. Onze ICT oplossingen voor bedrijven helpen in het verder ontwikkelen van uw organisatie en zorgen ervoor dat u dichter bij de klant komt te staan.

ICT is net als water en elektriciteit, wat betekent dat ICT het altijd moet blijven doen. Om alles draaiend te houden is goed onderhoud van groot belang.

Samenwerkende mensen

Compete is dé specialist op het gebied van IT oplossingen voor bedrijven. Door jarenlange ervaringen hebben wij ons verder kunnen doorontwikkelingen en blijven wij ons ook continu doorontwikkelen. Bij ons is het mogelijk om de ICT volledig uit te besteden, waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft.

Voor onderhoud bent u bij Compete aan het juiste adres. Vanuit ons kantoor in Schiedam bedienen wij u, uw medewerkers en uw locaties. Wij voeren werkzaamheden zowel remote als bij u op kantoor uit.

Heerlijk werken

ICT Beheer

ICT is in de afgelopen jaren een levensader geworden binnen het bedrijfsleven. Een niet werkende ICT-omgeving kan daarom een onderneming zeer veel tijd en geld kosten. Om deze reden is het van groot belang dat de omgeving betrouwbaar en veilig is. Uw omgeving draagt immers op essentiële wijze bij aan de continuïteit van het bedrijf.

Compete biedt de garantie voor een veilige en betrouwbare omgeving, ongeacht de omgeving; Hybrid, Cloud of lokaal. Als Microsoft partner kunnen wij u de juiste keus laten maken voor o.a. Office365 en Microsoft Azure.

Consultancy

Compete en haar IT professionals ondersteunen u bij het ontwikkelen van automatisering welke perfect aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen. Wij richten ons op resultaten die ervoor zorgen dat organisaties daadwerkelijk vooruit komen. Wij starten bij uw huidige bedrijfsproces en hebben een gestructureerde aanpak volgens ITIL.
Compete levert specialisten op ieder gebied binnen IT. Mede dankzij ons netwerk weten wij voor elke expertise de juiste persoon bij u voor te stellen.

Op een begrijpelijke wijze samenwerken

Detachering

Compete helpt haar klanten met tijdelijke capaciteit voor IT en Telecom. Wij zijn overtuigd dat wij de juiste professionals in dienst hebben welke u door middel van IT detachering kunnen helpen bij de IT-vraagstukken van uw organisatie. Onze medewerkers worden jaarlijks getraind en zijn volledig gecertificeerd.

Doordat onze medewerkers beschikken over de meest recente kennis zijn zij in staat u te helpen uw tijdelijke vraagstukken daadwerkelijk op te lossen. Organisaties besteden IT uit vanwege een gebrek aan tijd en mankracht of de juiste kennis. Dit geldt zowel voor specifieke projecten als in het algemeen.

Support en monitoring

Compete begrijpt als geen ander dat de wereld verandert. Steeds meer bedrijven en organisaties voorzien hun klanten 24/7 van dienstverlening. Dit vraagt ook van Compete een 24/7 monitoring van al uw bedrijfsprocessen. Wij zijn dan ook 24/7, proactief, bezig met het monitoren van uw processen en voorkomen op die manier problemen.
Wanneer er zich toch problemen voordoen, dan helpt onze getrainde servicedesk u op elk mogelijk tijdstip van de dag. Wij kunnen u en uw medewerkers zowel op afstand als op kantoor professionele IT ondersteuning bieden om uw problemen op te lossen.

Coderen
Overal prettig werken

Hardware

Compete levert naast vele diensten natuurlijk ook ICT hardware. Organisaties zien ons als een inkooporganisatie waarbij zij op zoek zijn naar extra service. Wij geven advies en helpen mee juiste hardware te bestellen. Wij werken daarnaast met gerenommeerde en innovatieve merken waarvan wij de hardware uitvoerig getest hebben.

We zijn merk-onafhankelijk en streven naar de beste kwaliteit bij de beste prijs. Met overzichtelijke en transparante installatie/configuratie modellen zorgen wij voor volledig geïnstalleerde hardware tegen juiste prijzen.

Op zoek naar automatisering?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Partners