Zakelijke WiFi

WiFi neemt een steeds belangrijkere rol in in onze samenleving, en zo ook binnen de organisatie. Wij willen overal en altijd kunnen werken ongeacht ons device. Ongeacht het aantal gebruikers vraagt dit om een beheersbare, snelle en veilige internetverbinding.

Vele zakelijke WiFi netwerken zijn nog niet voorbereid op een hoge belasting dankzij het toenemend aantal devices. Het kan verschillende problemen opleveren binnen de netwerken. Voorbeelden hiervan zijn een traag draadloos netwerk, slecht bereik en verbindingsproblemen.

Site survey

Om verbindingsproblemen te voorkomen en/of te verhelpen raden wij een Site Survey aan. Dit is een meting waarmee wij uw uw algehele bedrijfslocatie in beeld brengen en ervoor zorgen dat knelpunten binnen het netwerk zichtbaar zullen worden. Dankzij een site survey is een nieuw netwerk verzekerd van optimale beschikbaarheid en een juiste dekking. Het juiste aantal accespoints zal geplaatst worden zodat u, uw medewerkers en uw gasten altijd op het netwerk kunnen.

Wij werken met de beste leveranciers ter wereld, namelijk Cisco en Aerohive. Mede dankzij deze twee grote partners kunnen wij u vele additionele diensten aanbieden om meer uit zakelijke WiFi te halen. Wij gaan samen met u na wat voor oplossing er het beste bij uw organisatie past. Wij informeren u daarbij graag zo compleet mogelijk, om zo met u samen tot de juiste beslissing te komen.

Wilt u door ons een site survey laten uitvoeren?

Enkele partners