Data en telefonie

Bij vele organisaties is bereikbaarheid van essentieel belang. Om bereikbaar te zijn is het belangrijk om een goede verbinding te hebben maar ook zeker een juiste telefonie-oplossing. Wij begrijpen het belang en zijn hier afgelopen jaren ons in gaan specialiseren. Een goed en betrouwbaar netwerk is van groot belang in de huidige bedrijfsvoering, u wilt hier verder geen omkijken naar hebben. Bij ons kunt u terecht voor verschillende andere data & telefonie oplossingen.

Netwerkverbindingen

Door de jaren heen is een datanetwerk van steeds groter belang geworden voor organisaties. Zonder internet kan men tegenwoordig heel weinig processen meer door laten werken. Wij beseffen deze prioriteiten bij de klant. Om deze belangrijke reden werken wij met partijen die deze zaken op orde hebben. Snelheid en stabiliteit van het zakelijk internet is voor ons en onze klanten enorm belangrijk. Dit is dan ook een belangrijk vereiste bij het implementeren van onze oplossingen.

Lees meer over netwerkverbindingen
ict outsourcen schiedam
hosted voip schiedam

Hosted VOIP

Elk bedrijf werkt hierdoor via VOIP. VOIP staat voor Voice over IP: bellen via internet. VOIP telefonie is via meerdere manieren aan te sluiten. Dit kan nog steeds met een telefooncentrale bij u op kantoor maar ook met een telefooncentrale in de Cloud. Compete biedt enkel telefooncentrales uit de Cloud aan. Hosted VOIP is aan te sluiten door middel van 4G of een netwerkverbinding. Daarom is het ook mogelijk om gemakkelijk via meerdere locaties gebruik te kunnen maken van VOIP telefonie.

Lees meer over Hosted VOIP

WIFI Verbindingen

WiFi neemt een steeds belangrijkere rol in in onze samenleving, en zo ook binnen de organisatie. Wij willen overal en altijd kunnen werken ongeacht ons device. Ongeacht het aantal gebruikers vraagt dit om een beheersbare, snelle en veilige internetverbinding.

Vele zakelijke WiFi netwerken zijn nog niet voorbereid op een hoge belasting dankzij het toenemend aantal devices. Het kan verschillende problemen opleveren binnen de netwerken. Voorbeelden hiervan zijn een traag draadloos netwerk, slecht bereik en verbindingsproblemen.

Lees hier meer over zakelijke WIFI
ICT outsourcing schiedam

Enkele partners