Online werkplek

Alldesk is uw voordelige werkplek in de Cloud! Het is een eenvoudige en complete cloud werkplek met de kracht van Office365. Met dit systeem heeft u al uw applicaties, data en processen binnen één dashboard. Dit dashboard kunt u overal gebruiken; Op kantoor, onderweg of thuis. Het werken in de cloud met Alldesk is extra handig vanwege de toegankelijkheid op elk soort device. Deze oplossing helpt u mee uw bedrijf flexibel en schaalbaar in te richten tegen een scherpe prijs.

Veilig data behouden

Alldesk is voor elke medewerker te personaliseren binnen de kaders welke het bedrijf gesteld heeft. Een medewerker kan zelf bepalen waar en welke onderdelen hij van zijn agenda, mail en/of applicaties wil zien. Bovendien is het veilig en voldoet aan alle standaarden om een IT-omgeving veilig te houden. De data is encrypted, er wordt gewerkt met geavanceerde technieken en u bepaalt zelf op welke devices het systeem gebruikt mag worden. Binnen Alldesk zitten onder andere uw licenties voor hosted exchange, Office365, anti-virus & Remote Management. Het is zelfs mogelijk om uw Cloud telefonie toe te voegen aan uw dashboard en alles wat u nodig hebt direct bij de hand te hebben.

Als IT-manager van uw bedrijf blijft u de controle houden. U kunt uw medewerkers laten samenwerken en deze ontwikkelingen simpel laten delen met verschillende stakeholders en/of klanten van uw bedrijf. Een online werkplek is al mogelijk vanaf €24,99 per maand.

Oplossing op maat

Alldesk is voor elke medewerker te personaliseren binnen de kaders welke het bedrijf gesteld heeft. Een medewerker kan zelf bepalen waar en welke onderdelen hij van zijn agenda, mail en/of applicaties wil zien. Als IT-manager van uw bedrijf blijft u de controle houden. U kunt uw medewerkers laten samenwerken en deze ontwikkelingen simpel laten delen met verschillende stakeholders en/of klanten van uw bedrijf.

Enkele partners