Cloud Backup

Wij weten als geen ander hoe belangrijk en gevoelig data voor een organisatie kan zijn. Een veilige backup server waar het juiste personeel bij kan wanneer dat nodig is, is dan ook echt een must in de meeste organisaties. Bescherm uw data tegen corruptie of gebruikersfouten en garandeer de zekerheid van uw data met onze oplossingen voor een Cloud backup.

Uw gegevens bevinden zich op vele verschillende locaties. Voorbeelden hiervan zijn servers, werkplekken en vele locaties binnen de Cloud. Met een juiste Cloud backup kunt u essentiële toepassingen waar belangrijke data wordt opgeslagen beveiligen. Door middel van een Cloud backup creëert u de mogelijkheid om data van uw organisatie te beschermen tegen verlies of corruptie.

Mogelijkheden in de cloud

    • Consistente backups van uw applicatie data
    • Mogelijkheid lokaal een kopie van de backup op te slaan
    • Backups bewaren tot maximaal 99 jaar

Wij helpen u een juiste beslissing te maken met welke bestanden van een backup voorzien moeten worden. Wij helpen u daarnaast om controle uit te voeren op de gemaakte backups en de beschikbaarheid te waarborgen. In combinatie met veiligheidsoverwegingen weten wij zeker dat wij u van een juist advies kunnen voorzien.

Maakt uw organisatie nog geen backups in de cloud? Neem direct contact met ons op, zodat wij dit voor u kunnen regelen.

Enkele partners