De werkplek is afgelopen jaren enorm veranderd en zal blijven veranderen. Als  bedrijf wordt je daarnaast steeds meer afhankelijk van deze omgeving. Wij nemen je graag mee in de toekomst van de digitale werkplek en tonen je de ontwikkelingen om meer uit je IT-omgeving te halen.

De moderne werkplek heeft een aantal kenmerken:

  • Online en offline werken
  • Overal, altijd, veilig en efficiënt samenwerken
  • Het is goed beveiligd

Security in het MKB

Voor het MKB is IT-security net zo belangrijk als voor grote bedrijven. Ook in het MKB werk je volop met kwetsbare hard- en software maar ook met privacygevoelige informatie van je bedrijf, je klanten en/of je medewerkers. Het is dus van belang om je hier op een goede manier tegen te wapenen.

In het Webinar helpen we jou hierin de juiste keuzes te maken.

Haal meer uit je moderne werkplek

Microsoft365, of eerder Office365 werd vaak gezien als vervanging van traditioneel gebruik van mail, word, PowerPoint en Excel. Nog steeds worden vele documenten naar elkaar heen-en-weer gestuurd, notulen op papier gedaan en bestanden via allerlei platformen gedeeld en/of opgeslagen. Dit kan veel efficiënter! Wij helpen jou i.c.m. met de juiste licenties, hulp en kennis van Microsoft365 om meer uit je werkdag te halen.

Schrijf je in!

Wil je voorbereid zijn op de toekomst, veiliger en vooral efficiënter werken? Kijk dan op donderdag 3 december mee naar het Webinar: De moderne werkplek; Prioriteit voor veiligheid en samenwerking.

Heb je vragen hierover? Aarzel dan niet om tijdens het Webinar al je vragen aan de expert te stellen.

Schrijf je in door het formulier op deze link in te vullen.

All devices

Enkele partners